1. Parc des Sources

Calculator pensie de întreținere minor (2021)

Teodor Vasilescu 30 Aprilie Bună ziua! Ați mai primit această întrebare, dar vă rog să îmi răspundeți și mie. Pensia facultativă și gradatia de merit care este acordată pe o determinată e ia în în calcul la pensiea alimentară? Dar orele suplimentare și norma de hrană? Vă mulțumesc! Ați mai primit această întrebare, dar vă rog să-mi răspundeți și mie. Pensia facultativă și gradatia de merit, care este acordată pe o perioadă de timp determinată se ia în calcul la calcurea pensiei alimentare? Dacă da, cum anume? Cojocaru Anișoara 28 Aprilie Bună ziua. Am de plătit o pensie alimentara și acu am rămas fără serviciu este obligatoriu sa plătesc lunile care nu am venit. În urma divorțului am un minor de 17 și 10 luni și tatăl a cistigat custodia eu fiind plecata în Olanda la munca în acea perioada și tatăl mereu îmi cere bani am trimis bani pe card și lui și la copil și acum numai lucrez o perioada ca am problemele cu spatele iernile de disc Dar fostul soț cere mereu bani ce pot face se pune în considerare și banii pe care am trimis și la minor aștept un răspuns mulțumesc.

Parpaluta andrei 18 Aprilie Vreau sa va intreb eu am un salar de de lei pe luna si am un copil de 2 ani jumatate nu am studii am 8 clase. Stoica Vasilica 13 Aprilie Cat trebuie sa plătesc pensie alimentarea pentru un copil din o căsătorie anterioara. Dragnea Claudia Angelica 12 Aprilie Cât trebuie să plătească fostul soț pensia alimentară unui minor dacă este angajat cu salariu minim pe economie? El îmi virează în cont de lei. Dupa cativa ani copilul a fost diagnosticat cu ADHD si Sindrom Asperger autism si tatal nu contribuie cu nici un ban in plus fata de pensia alimentara pentru consultatiile, terapiile copilului. Este obligat sa contribuie la aceste cheltuieli, pot face vre un apel sa plateasca mai mult la pensia alimentara tinand cont afectiunile copilului? Dorian 16 Aprilie Nu. Tatal plateste 25 la suta din salariu si atat. Legea nu-l poate obliga! Daca vrea el, da. Iuliana kruger 6 Aprilie Bună numele meu e iuliana krüger. Vreau sa dau tatăl în judecata pentru pensia alimentara. Tatăl lucrează ca agent de politie frontieră, și are și studii superioare. Eu am custodie pentru băiat. Are 16 ani. Vreau sa știu ce sumă normal e sa primească. Tatăl nu e căsătorit și nici na fost. Și nici alți copii nu mai are. Ileana 18 Aprilie mai bine ai merge la munca, nu ar fi o idee mai buna?

I-ai luat copilul si mai vrei si bani? Ti se pare corect? Alina 5 Aprilie Bună ,mă numesc Alina, am o fetita de 10ani tata l fetei nu îi plătește pensia alimentara ,i s-a stabilit în Germania euro ,dar a revenit în România și nu mai muncește Ce se poate face în acest caz??? Adi 22 Aprilie Sa te duci la munca!!! Ileana 18 Aprilie Poate a ramas omul fara bani fata!

Numai la bani va ganditi! In cazul asta, da-i fetita lui daca tot nu munceste si mergi tu la munca si plateste-i lui pensie alimentara. Iti convine? Sigur nu! Oare de ce? Lacatusu maria 30 Martie La un copil de7 ani cobinul mă da judecată și Ct e pesiea alimentare Petru copil. Cum să vă îmbogățiți într-o săptămână pentru cei de 13 ani Georgiana 25 Martie Nu muncesc. Gigi B 23 Martie Pensia facultativă și gradatia de merit care este acordată pe o anumită perioadă de timp se i Ai în calcul la calcurea pensiei de întreținere?? Cristina 15 Martie Dacă tatăl lucrează în străinătate.

Răducu Claudia 5 Martie Bună ziua,am o pensie de handicap de ,am avut o căsnicie din care rezultă 2 copii care au ales să locuiască cu tatăl lor,sa judecat dosarul și rezultatul este că trebuie să plătesc ron oe luna. Va mulțumesc și aștept un răspuns de la dumneavoastră. Mihai 27 Februarie Buna ziua Sunt recăsătorit am un copil de 3ani și soția este însărcinată,nu am nici un venit și stam in chirie. Jivan denis 27 Februarie Buna ziua cat ieste pensia alimentara pentru un copil. Andreea 27 Februarie Buna ziua. Am trait in concubinaj cu cineva timp de 15 ani de zile din care au rezultat 2 copii. Ramona maria 25 Februarie Buna seara am 2 copii si vreau sa bag divort de sot si salariul meu e de din astia lei plates banca timp de 5 ani lei cat trebuie sa platesc pensie pt copii. Andreea 23 Februarie Buna ziua am trait in concubinaj 15 ani cu un barbat din care au rezulltat 2 copii. El vrea sa mergem la notar. Tudor 19 Februarie Nu am venit si am de platit pensie alimentara unui copil cat trebuie să plătesc Multumesc frumos. Nica iuliam 17 Februarie Cat? Margareta 17 Februarie As dori sa stiu cit este pensia alimentara pt 4 copiii salariu e euro. Varga cristina 9 Februarie As dori si eu sa stiu cat e o pensie alimentara pentru 2 copii cu handicap si nu mio dat de 3 4 ani pensia alimentar va rog sa mi ziceti cat cum să vă îmbogățiți într-o săptămână pentru cei de 13 ani trabui sa mi deie pensia alimentara va multumesc.

Andreea 7 Februarie Bunaam un băiețel dintr-o relație de concubinaj am nascut in spania și am venit in romania de 1 an jumate sunt despărțită de tatăl lui, el a rămas în spania. Cristina 7 Februarie Bună ziua. Stanescu Anișoara 3 Februarie Bună ziua Am. Nicoleta Pop 2 Februarie Am ofetita cu handicap iar tatal nu mio recunoscuto nu ma ajuta cu nimic. Nu este angajat lucreaza la firma lorfara acte. Cat osa mi plateasca pensia alimentara? Marius 31 Ianuarie Buna ziua Pentru pensia alimentara la minor in contractul de munca am salariul minim dar am specificat și diurna ,vreau sa știu diurna se ia în calcul sau cum se calculează precizez ca am un total de euro salariul minim și cum să vă îmbogățiți într-o săptămână pentru cei de 13 ani mulțumesc. Puteti sa imi spuneti cat vine sa platesc pt ambi copii?

Bisi ildiko 26 Ianuarie Bună ziua. Vreau sa stiu ce se poate întîmpla atunci cînd tatăl copilului minor de 4 ani nu este angajat și fără venit nu poate da pensia alimentară. Vă multumesc. Maria Petcu 2 Martie Trebuie actionat in judecatacu conditia sa cunoasteti firma la care lucreaa sau cel putin adresa acestuiade rezidenta. Georgiana Munteanu 24 Ianuarie Vreau pensia alimentara. Marian Bonete 22 Ianuarie Buna ziua recent am fost dat in judecata pentu pensia de intretinere mentionez ca lucrez in Germania si nu am salariu fix din el platesc chiria asigurarea de sanatate si fondul de pensiei si mai raman fix cu euro ce pensie trebuie sa-i dau? Marian Bonete 22 Ianuarie Buna ziua, am un copil si recent am fost dat in judecata pentru pensia de intretinere,mentionez ca lucrez in Germania si in mana mai raman cumai nimic ce pensie de intretinere trebuie sa-i dau? Grad pavel 13 Ianuarie Bună testnet gratuit de tranzacționare bitcoin sănt angajat şi nu am venit şi am 1 copil căt trebe să plătesc. Grad pavel 13 Ianuarie Bună nam nici un venit şi am1 copil căt trebe să plătesc. Grad pavel 13 Ianuarie Bună nam loc de muncă am divorțat şi am 1 copil căt trebe să plătesc.

  • Analiza furnizorilor de servicii de forex de tranzactionare câți bani pot să investesc în bitcoin băiat care a investit în bijuterii
  • Studio de trader bitcoin 10 consultanță în domeniul comerțului cu mărfuri
  • Mulțumesc frumos!
  • Tranzacționare marjă bitcoin pe poloniex? războiul comercial bitcoin
  • Dar cea mai bună parte este în mod clar patio romantic și complet privat cu pardoseli și piscină, unde puteți savura ceai și gustări pe clătite marocane - de asemenea, oferite de gazdele voastre grațioase.

Roncea Carmen Raluca 12 Ianuarie Mentionez ca alocațiile de stat sunt in posesia lui si ii da după ureche pot sa mai fac modificări la sa pun faptul sa trec alocatiile pe numele meu daca mai dureaza mult divortul asta. Roncea Carmen Raluca 12 Ianuarie Buna ziua sunt in divort de 2ani si 6luni dnul tot aduce diferite motive ca să mă țină in tribunal avem 2 copii minori unul are7 celălalt 14 ii ia la el într-un cămin militar care mai locuiește cu 4 bărbați într-un apartament de 4 camere vrea sa ma decada din drepturi eu muncesc si câștig minimul pe economie stau cu chirie ce șanse are să îmi ia copii.

Simion Laurentiu 11 Ianuarie Am doi copii din căsători diferite cat trebuie sa dau pensie daca nu am venit pentru fie care împarte mulțumesc. Pricopi marian 6 Ianuarie Bună seara am un copil din prima căsătorie am salariu lei m-am recăsătorit am soția și copilul ei in întreținerea cât trebuie să platesc pensia alimentară. Koncz Miklos 5 Ianuarie Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce suma va trebui sa plătesc ca pensie alimentara după ce unul dintre copii a împlinit vârsta de 18 ani. Ioan Nagy 1 Ianuarie In anul am divorțat și am un copil care în acea perioada era minor. Am plătit mulți ani pensia din salariul brut. As vrea sa aflu care este adevărul? Ella 22 Decembrie Buna ziua am doi copii primul copil e dela prima căsnicie Liviu 22 Decembrie Buna ziua, imi puteti spune cat este pensia alimentara la un salariu in mana de va multumesc.

Popescu elena 30 Noiembrie Bunasotia are din prima casatorie un copilcastigat in instanta in anul stabilinduse domiciliul la ea. Gurau 29 Noiembrie Buna ziua,am o fata de 20 de ani care este in Italia ,in continuare spune ca este la scoala,are trimise niste documente indoielnice, din care reiese ca ,chiar face scoala,eu intretin un fiu minor de 7 ani,nu am nici un loc de munca, muncesc cu ziua pe unde apuc ,ce pensie alimentara trebuie sa-i dau,tinand cont ca orice banut din ce castig si il dau ei imi afecteaza ,cresterea minorului si familia. Va salut, cu respect. Silviu 28 Noiembrie Și daca eu platesc de lei este posibil ca lea sama opreasca de nu a lua legatura Cu copiii idiferent ori unde maș afla vorbin telefonic sau personal. Dobrovăț Marina 27 Noiembrie Am 2 copii sunt divorțată iar pe ambii copii primesc de lei pe luna fostul este plecat în Germania și as vrea sa mi dea mai mult pentru minori cum procedez și în plus nu mi trimite nici pe aia la timp.

Exista o procedura internationala prin care va puteti recupera pensia in tarile din UE.

Έχετε μπλοκαριστεί προσωρινά

Dar trebuie neaparat sa deschideti in Ro un proces pt modificare pensie in moneda euro si nu in procent ci suma fixa. Eu am facut asa ceva. Caz rezolvat! Neaparat sa se cereti in proces sa nu se scada din pensie jumatate din alocatia europeana, in cazul in care o primiti. Tudor Daniela 14 Decembrie Soțul cont binar are 2 copii la care le da bani luna de luna. Nu a fost căsătorit. Maria 26 Noiembrie Buna im spuneți și mie câțai pensia alimentară la 2 copii fara venit.

  • Puternic motor de tranzacționare ai într-un bitcoin de tranzacționare automată cum să găsești mai mulți bani pentru colegiu cea mai bună investiție de monede pentru cripto 2021
  • Stocurile mă pot face bogate cel mai bun sistem de opțiuni binare
  • Tudor 19 Februarie Nu am venit si am de platit pensie alimentara unui copil cat trebuie să plătesc Multumesc frumos.
  • Cel mai bun broker de forex din chișinău 2021 ar trebui să investesc într-o lacună bitcoin
  • Film Now Catherine Zeta-Jones, răvășitoare într-o rochie albă, vaporoasă.

Alin 13 Noiembrie Buna ziua. Va rog daca ma puteti lamuri legat de plata pensiei alimentare pt un copil. Am platit in fiecare luna de aprox 6 ani pensia alimentara pt un copil din prima casatorie. In primii ani mi s a stabilit plata unei anumite sume, iar de 3 ani mi s a stabilit plata altei sume, deoarece mi a mai crescut salariul, anume plata a sumei de lei lunar. Ulterior m am recasatorit si mai am un copil de 1 an si 8 luni. Ulterior mi a mai crescut salariul, anume la lei. Cat ar trebui acum sa platesc pensia alimentara pt primul copil avand in vedere ca mai am inca un copil de 1 an si 8 luni si ca mi a mai crescut salariul? Zhivani Albert 13 Noiembrie Buna ziua,as dori sa știu dacă știe cineva sa îmi spune și mie cât bani ar trebui sa plătesc ca pensie alimentara pentru doi copii minor conform legi dacă sunt angajat pe minimum de economie de lei din care rămân cu in mâna,multumesc.

Elena Maria 10 Noiembrie Va rog sa mi calculati si mie pensia alimentara pt 2 copii ,iar fostul sotu avand salariul minim pe economie de o luna si mai are un copil mic in intretinere. Multumesc frumos! Silviu 28 Noiembrie Va rog care ma poate ajutaeu nu știu sa. Cad din drepturi parintești po data ce platesc pensie la zi. Felician 7 Noiembrie Buna! Ma numesc Felician,si vreau sa va adresez o întrebare! Eu momentan sunt în Austria si lucrez aici de 4 ani!. Diana 15 Februarie Aprox euro de fiecare copil. Total aprox euro! Alexandru 9 Decembrie Bună ziua ,recent am divorțat și urmează să îmi vina decizia pentru pensie alimentară a unui copil de 2 ani. O zi buna. Teodorescu Georgiana Maria 3 Noiembrie Eu plătesc pensie alimentară la 3 copiii de lei,dar eu nu am nici un venit lunar,nu sunt angajata,din cate vad și eu în anumite comentarii multi spun k ei plătesc între Silviu 28 Noiembrie Dar pot cadea din drepturi parintești o data ce platesc. MAXIM DORINA 3 Noiembrie Va rog sa-mi spuneti numarul si anul legii in care se precizeaza faptul ca la calcululu pensiei alimentare pentru un minor nu se au in vedere decit venituriile cu caracter permanent nu si orele suplimentare, diurnepremii.

Nicoleta 28 Octombrie Bună ziua! Am și eu o întrebare! Ma poate da pentru mărirea pensiei alimentare dacă nu am niciun venit? În momentul de față pletesc RON! Va mulțumesc! John 22 Noiembrie Da Se recalculeaza la salarul minim de acum. Oana 28 Octombrie Buna ziua! As vrea sa știu și eu cum se calculează pensia alimentara la un copil. Soțul are venitul net de cu tot cu taxe și salariul este de doar ca difera Nu este în fiecare luna la fel.

Albatros 28 Decembrie Ce treaba ai tu cu salariul soțului nesimțito. Mars la munca. Baltoiu Natalia 27 Octombrie Am si eu o intrebare,din casatoria mea cu sotul ex am o fiica de13 ani,legea ia fixat pensia delei dar dumnealui ia transmis prin telefo ca de luna viitoare nov nu-i va mai da acei bani pt ca la dat in somaj. El pote face ce vrea si cum vrea. Si asa aceadta suma pt. Va multumesc! John 22 Noiembrie Dacă rămâne fără venit. Baltoiu Natalia 27 Octombrie Am o intrebare:sunt casatorita si am o fiica De 13ani care ar trebui sa primeasca pensie de intretinere minorpensia ia fost fixata legal de lei, dar tatal ei a anuntat fetita ca din luna nov. Este corect sa faca ce vrea el? Multumesc si astept raspunsul dv. Iulia 24 Octombrie Am 3 copii tatăl nu plătește pensie de cin am divorțat a-și vrea să-l pun Sa plătescă nare venit în România cit ar fi pensia la 3 copii. Iulia 24 Octombrie Am 3 copii cit ar fi pensia de plătit tatăl nare venit dar în străinătate cin lucrează în România nare niciun fel de venit. Andrei 17 Octombrie Tatal meu nu mi-a a dat pensia alimentara timp de 15 ani as putea sa io cer daca da, cum? Ioana 15 Octombrie Buna seara. Daca nu lucrez si am si un copil la intretinere cati bani trebuie sa platesc la pensia de intretinere. Muntean 10 Octombrie Buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am 3 copii si la care la 2 copii tresa le plătesc pensie alimentara si nu am niciun venit amrugăminte sa ma ajutati cat tresa plătesc fara niciun venit astept raspuns multumesc.

Muntean 10 Octombrie Buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am 3 copii si la care 2 tresa dau pensie alimentara si nu am niciun venit si nu stiu cat tresa le plătesc am si eu o rugăminte sa ma cum să vă îmbogățiți într-o săptămână pentru cei de 13 ani multumesc. Maria 1 Octombrie Daca o fata este căsătorită si este minora iar părinți ei sunt divortati si unul dintre ei îi plătea pensia alimentara înainte acuma cand este căsătorită o mai poate lua în continuare. Alexandru Gonczi 30 Septembrie Bună ma numesc Alexandru Gonczi am o fetiță de 6 anișori ăs casatorit si mama fetei a abandonato si vreau sa deschid proces pentru pensia alimentară a fetei ă-mi spuneți vă rog frumos cât ma costă proces să deschid.

Ionescu veronica 27 Septembrie Buna seara. Sunt o mămică singura,casnică cu doi copii cu handicap accentuat scolioza idiopatica care primesc o pensie de fiecare. Întreb: pot beneficia de ajutor de intretinere? De la protecția copilului mi au spus că nu. Sunt o mămică casnică,am doi copii cu handicap accentuat scolioza idiopatica și vreau să știu dacă,pot beneficia de un ajutor de întreținere. Copiii au o pensie de handicap de fiecare dar,mie nu au vrut să îmi dea nimic cei de la protecția copilului. Ursa adrian 21 Septembrie Am o întrebare am doi copii și trebuie sa le plătesc pensie alimentara dar eu lucrez în străinătate sezonier ce suma trebuie sa le dau pe luna. Manole Liudmila 16 Septembrie cu privire la dosaru penseeing alimentare.

Obligația de întreținere datorată de părinte:

Crina 14 Septembrie Buna ziua ,as vrea sa. Vitalie 14 Septembrie Ce suma va fi stabilită dacă părintele care trebuie să achite pensia alimentară este invalid din copilărie gr. Venitul de la stat lunar ajutorul social constituie în jur de lei, alte venituri nu are. Valeria 11 Septembrie Dacă eu sunt că mamă în care este cel mai bun trader bitcoin, se mai adaugă și alocațiile copiilor de stat? Cum se calculează? Tarasova maria 11 Septembrie Buna am divorțat am un copil minor care primesc pensia alimentara lei este posibil de a majora pensia alimentara baiatu are 6anisori?!

Hutanu adrian florin 10 Septembrie Cât trebuie să plătesc pensie alimentară pt 2 copii. Catalin 9 Septembrie Buna! Madalina 3 Septembrie Buna seara! As dori anumite informatii in legatura cu pensia alimentara, eu nu lucrez, nu am niciun venit, am divortat acum 7 ani si plateam pentru 2 copii minori de lei, 80 lei de fiecare, insa de cateva luni am aflat ca a crescut, find in Italia si nu in Romania nu stiu cum se calculeaza. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati, as vrea sa stiu cat ar trebuie sa le dau pensia alimentara acum si de cand s a marit, pentru ca sigur va trebui sa le dau o diferenta di urma, insa copii au 18 ani unu, si nu studiaza, si 20 celalalt care merge la facultate. Lecklerflavius 2 Septembrie Buna ziua am o rugăminte sunt un tătic care am 2 copii cu o doamnă ași dori sa stiu cat trebuie contribuit cu pensie alimentară la doi minori având un salar brut ron Din care mai am o fetita de 12 ani in crestere din prima relatie ași dori sa stiu cat ași putea da la cei doi micuți ași dori sa stiu suma Multumesc. Eugenia Stan 29 August Am o întrebare am două nepoate una este la liceu și una este la facultate eu am lei pensie ,Maicasa nu lea dat pensie alimentara din ,taică-său lea dat, eu le-am crescut ca milea dat legea, si am primit doar pensie de la stat ,acum sunt cheltuieli mari nu mai pot sa mă sescurc cu banii, si aici vreau să vă întreb chiar copii ăștia nu poate obține un ajutor de la stat? Vă mulțumesc pentru răspuns. Inga 29 August Bună ziua am si eu o întrebare, soțul meu are doi copii minori din căsătoria anterioară la care le plătește pensie alimentara,întrebarea ar fi dacă noi mai avem un copil și plus eu la întreținerea soțului ,atunci pensia alimentară ar scădea?

Inga 29 August Bună ziua am si eu o întrebare,soțul meu are doi copii din căsătoria anterioară la care le plătește pensie alimentara,și dacă noi mai avem un copil și eu sunt la întreținerea lui ,pensia alimentară pentru copiii din căsătoria anterioară scade sau tot așa de plătește,și cât ar trebui să plătească din salariu net roni va mulțumesc. Irina 26 August Buna. Am si eu o intrebare. Sotul are 1 coplil din casatoria anterioara, eu la fel el plateste pensie alimentara lei md. Eu nu beneficiez de aceasta pensie de la fostul meu sot. In prezent avem un copil impreuna. Deci are inca doi copii la intretinere in prezent in familia actuala. Fosta lui sotie cere majorarea. E posibil sa obtina? Gina 12 August Bună ziua,am și eu o problema, va unde pot sa fac schimburi de optiuni bitcoin sa ma ajutați, am soțul plecat în străinătate și nu mi-a trimis bani din luna iulie și atunci mi-a trimis de euro, am doi copii de 7ani și de 14 ani și la cel de 7 ani are nevoie și de tratament, care este pensia alimentara care trebuie să o plătească sau ce pot face ca să plătească pentru hrana, tratamentul copiilor. Vă mulțumesc anticipat. Felix 11 August Salut, nu ca as avea o problema dar am o singura intrebare, tatăl meu a avut un accident si si-a luxat mana si piciorul stâng, i sa facut pensie de handicap doar de lei, e normal asa ceva?

Venitul familiei este de de lei plus alocația mea de ar veni pe luna. Mama mea nu poate munci findca are probleme cu spatele si este casnică Erik 22 Septembrie Imi pare rau sa aud de probleme pe care le ai dar ceea ce se pare ca tu nu intelegi este ca "statul asta" nu e o entitate care inventeaza bani si da din prea plinul lui. Ca sa iti dea tie mai mult, ar trebui mie, cel care cotizez sa imi ia mai mult. Intelegi tu? Cu cat iti da tie si familiei tale care nu produce nimic mai mult, cu atat imi ia mie cel care muncesc si analiza furnizorilor de servicii de forex de tranzactionare mai mult.

Asa ca poate mama ta ar trebui sa renunte la dormitul peste program si sa caute un job unde nu ii e solicitat spatele. Multi oameni cu hernie si chiar operati muncesc din greu. Si invatat-te sa muncesti pentru bani, nu sa astepti sa iti dea statul si oricat ti-ar da sa te plangi ca nu e suficient. Edith Ferenczi 8 August Buna seara as dori sa va întreb tatăl la copil nu lucrează ar putea plăti pensia alimentara că am un copil de 1 și 4 săptămâni și nu sunt cununată cu tatăl la copil. Danescu Radu 6 August Buna ziua maflu suba unordin judiciar si copilu seafla. Mirela 3 August Tatăl a fost violent am băgat un ordin de protecție copilul e la mn si vreau sa imi plateasca pensia alimantara dar nu lucrează în țară cata pensie pot sa scot de el???? Faur sorin 27 Iulie Buna ziua am și eu o problema locuiam impreuna cu soția mea in Germania era totu bn și frumos pana când a spus ca nu-i mai place și ca vrea sa merga in România și sa vin cu ia bn înțeles ca nu MAm dus și acum a intervenit problema de divorț specific avem și un copil de un an ce pot sa fac in privința asta ia cere divorțuru.

Cristian B 24 Iulie Buna ziua, rog sprijin, am 2 copii la care trebuie sa plătesc pensie întreținere, încasez următoarele tipuri de venituri: salariu, bonuri de masa, chirii - sunt venituri permanente chirii conform contract in plus Ocazional încasez bonusuri, vouchere de vacanta, spor indemnizație risc o perioada scurta de 3 lunicombustibil, o perioada scurta. Se iau in calcul veniturile cu caracter permanent sau și cele ocazionale? Actrița arată la fel ca acum 23 de ani, când apărea în "Masca lui Zorro". Lavinia Pîrva și-a etalat silueta perfectă în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică se distrează pe insula bogaților. Atenție, români, la cardul de credit, vine cu bune și rele: cum pierzi și cum câștigi cu acest instrument. De ce a abandonat Emma Raducanu la Wimbledon: acuze dure la adresa organizatorilor. Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a vândut casa primită de la Moroșanu: "Niște interlopi s-au mutat aici". Video Așa arată acum harta coronavirusului în lume. Pericolul la care este expusă România. Apelul făcut în direct la TV. Medicamentul banal care te poate proteja de coronavirus. Cum acționează acesta în organism. Momentul șocant în care un rechin sare din apă și mușcă piciorul unui bărbat care făcea parasailing pe Marea Roșie.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale. Forbes: două treimi din noii îmbogăţiţi ruşi îşi pierd rangul de miliardari.

Formula de calcul

Potrivit revistei FORBES, Rusia şi-a pierdut cam două treimi din miliardarii pe care îi avea anul trecut ca urmare a crizei financiare. Moscova nu mai este oraşul cu cei mai multi miliardari din lume, locul a fost reluat de New York. Santorini, Grecia de la 8. Helipadul privat vă întâmpină la conacul de design minimalist de pe colină, cu cinci dormitoare fiecare cu baie propriecare dorm 10 persoane confortabil și două bucătării profesionale - una interioară, una în aer liber - permițând distracție nesfârșită cu vedere la faimosul vulcan al insulei Santorini, și apusurile de soare în ambele direcții. Cele mai multe dintre dormitoare au vedere la Oceanul Pacific, iar toate au una cu baie proprie. Spațiile de locuit în aer liber sunt amplasate în Parcul Național Manuel Antonio, iar distracția zilnică gratuită este oferită de maimuțele sale rezidențiale. Închirierea de proprietăți are și un bucătar privat, vederi panoramice de la o cameră de cuib de păsări care are o piscină interioară și o sală de biliard cu jacuzzi interior. Acesta este un partid de petreceri pentru visători și executanți. Locul secund în topul cifrei de afaceri pe este ocupat de Gral Medical SRL, cu afaceri de ,2 milioane de lei.

Iar pe locul 3 se află Hiperdia SA, cu un business de ,7 milioane lei în şi un profit de 14,4 milioane lei. În ultimul an, s-au declarat vindecate Aceste cifre nu reflectă, nici pe departe realitatea pandemiei din România. Sunt doar cazurile raportate oficial. În absenţa unei testări în masă a populaţiei, cum să vă îmbogățiți într-o săptămână pentru cei de 13 ani cifrele comunicate de autorităţi trebuie privite, astfel, cu destule rezerve. Un fapt care a stârnit, pe bună dreptate, multe controverse, în condiţiile în care testele nu costă deloc puţin, raportat la puterea de cumpărare. El precizează că singurul aspect pozitiv, pentru populaţie, a fost că această criză COVID i-a făcut pe mulţi dintre români să înţeleagă importanţa stării de sănătate, astfel că prezentările la medic au crescut semnificativ în ultimul an.

Estimările Frames dinainte de criză, privind creşterea interesului românilor pentru serviciile private de sănătate, se confirmă în pandemie. În clinica privată ai parte de tratament, cazare, medicamente şi tot confortul care lipseşte din spitalul public.